Curs Teatru

Academia Colibri

La Academia Colibri, înveți teatru cu plăcere, într-un mediu modern.
Academia Colibri

Cursuri de teatru susținute de profesori experimentați & acreditați.

Acest curs este proiectat special pentru a-i ajuta pe cei mici să își dezvolte abilitățile de comunicare, creativitatea și încrederea în sine prin intermediul artei teatrale.

În fiecare săptămână, copiii vor experimenta jocuri și exerciții noi și interesante, vor dezvolta abilități noi și vor avea ocazia să își creeze propriile spectacole. Înscrieți-vă acum și alăturați-vă nouă în această aventură teatrală!

METODĂ ORIGINALĂ DE PREDARE

Iată câteva dintre avantajele pe care le veți experimenta în acest curs:

  1. Dezvoltarea abilităților de comunicare: Prin intermediul exercițiilor de improvizație și jocurilor de rol, copiii vor învăța să își exprime ideile și să comunice mai eficient cu ceilalți. Aceste abilități de comunicare sunt esențiale pentru viața de zi cu zi, dar și pentru carierele lor viitoare.

  2. Creșterea încrederii în sine: Atunci când copiii își asumă roluri și își prezintă ideile în fața unui public, își dezvoltă încrederea în propriile lor abilități și încrederea în sine. Această încredere se va extinde și în alte aspecte ale vieții lor.

  3. Dezvoltarea creativității: Teatrul oferă o platformă excelentă pentru copii să își exploreze creativitatea și imaginația. Prin intermediul jocurilor de improvizație și scenariilor, copiii vor învăța să-și folosească imaginația în moduri noi și interesante.

  4. Îmbunătățirea abilităților sociale: Teatrul este o formă excelentă de a-și dezvolta abilitățile sociale, cum ar fi empatia și colaborarea. În timpul acestui curs, copiii vor învăța să lucreze împreună ca o echipă, să se asculte și să colaboreze pentru a realiza un spectacol minunat.

  5. Distracție și relaxare: În cele din urmă, cursul nostru de teatru pentru copii este o modalitate minunată de a te distra și relaxa. În timp ce învață și se dezvoltă, copiii vor avea ocazia să se distreze și să își facă noi prieteni într-un mediu sigur și susținător.

Ne dorim să vă oferim o experiență minunată și memorabilă în acest curs de teatru pentru copii.

Telefon

+40 725 935 680

Adresa

Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino nr.46, Ploiesti

email

hello@academia-colibri.ro

Înscrie-te

Sunt aici Să te ghidez

Nu ezitați să ne contactați și vă voi răspunde cu plăcere la toate întrebările.