CURSURI LIMBI STRAINE – JAPONEZA Ploiesti. La Academia Colibri cursurile de limba japoneză se organizează la cerere, individual sau în grup

Cursuri limba Japoneză

Academia Colibri

La Academia Colibri, înveți limba japoneză cu plăcere, într-un mediu modern.
Academia Colibri

Trăiește super-experiența cursurilor premium de limba japoneză pentru copii, adolescenți și adulți, alături de profesori dedicați.

METODĂ ORIGINALĂ DE PREDARE

Limba și cultura japoneză fascinează prin exotismul lor. Stilul special de scriere ce folosește trei sisteme, unic în lume, moda japoneză, cultura ei pop reprezentată de manga, anime și tradițiile precum ceremonia ceaiului, artele marțiale, ikebana, etc, continuă să stârnească interesul oamenilor.

Japonia are o cultură impresionantă ce a trecut demult granițele țării și a devenit extrem de apreciată în vest. Cele mai cunoscute elemente erau samuraiul, gheisha și floarea de cireș. În ultimul timp însă gastronomia japoneză, arta, literatura și cultura tradițională au pătruns mai profund și în România, odată cu mărirea numărului de afaceri japoneze din ultimii ani.

La Academia Colibri studiul limbii înglobează elemente de cultură, mentalitate și stil de viață, ce au rolul de a educa cursantul nu doar în vederea unor cunoștințe de limbă, ci îl pregătesc si pentru interacțiunea corectă cu ceilalți membrii ai societății, punând accent pe valori ce astăzi se regăsesc mai puțin în alte țări: politețe, respect, organizare, curățenie, meiwakukakenai (ideea de a nu-l deranja pe cel din jur) si ganbaru (ideea de a te strădui și a nu renunța – japonezii nu îți urează succes, ei îți spun să te străduiești).

Cursurile de limba japoneza la Academia Colibri urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale (intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie) in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete.

CUM SE ORGANIZEAZĂ?

La Academia Colibri cursurile de limba japoneză se organizează la cerere, individual sau în grup, în module, de la începători la avansați, fiecare modul reprezentând un nivel de cunoaștere al limbii.

Vorbiți fluent în orice limbă!

Cursuri stimulative, structurate în lecții relevante și interesante care se desfășoară într-un mediu atrăgător și confortabil.

Profesori dinamici și dedicați!

Telefon

+40 725 935 680

Adresa

Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino nr.46, Ploiesti

email

hello@academia-colibri.ro

Înscrie-te

Sunt aici Să te ghidez

Nu ezitați să ne contactați și vă voi răspunde cu plăcere la toate întrebările.