Curs de jurnalism

pentru copii și adolescenți

La Academia Colibri, înveți cu plăcere, într-un mediu modern.
Academia Colibri
METODĂ ORIGINALĂ DE PREDARE

Curs: Descoperă Lumea Jurnalismului

Dacă sunteți fascinat de puterea cuvântului scris și de capacitatea de a aduce lumina în întuneric, cursul “Descoperă Lumea Jurnalismului” este pasul perfect pentru a vă începe călătoria în lumea fascinantă a știrilor și a reportajelor.

Ce veți învăța:

1. Bazele Jurnalismului: Vom explora elementele de bază ale jurnalismului, inclusiv etica jurnalismului, sursele de știri și principiile redactării corecte.

2. Interviurile de Calitate: Veți învăța să realizați interviuri eficiente și să extrageți informații relevante și interesante de la surse.

3. Scrisul Jurnalistic: Descoperiți arta de a scrie povești captivante, cu un stil care atrage cititorii și le păstrează atenția.

4. Jurnalismul Multimedia: Vom explora noile tehnologii și modalități de prezentare a știrilor, de la podcast-uri la jurnalismul video.

5. Experiență Practică: Cursul include exerciții practice, unde veți avea ocazia să vă puneți în aplicare abilitățile de jurnalist și să creați propriile reportaje.

De ce să alegeți acest curs:

Oportunități de carieră: Jurnalismul deschide uși către cariere diverse, de la reporteri la editori, producători de știri și redactori de reviste.

Informații importante: Veți învăța cum să cercetați, să verificați faptele și să prezentați informații corecte și verificate.

Impact social: Jurnalismul poate schimba lumea prin dezvăluirea adevărurilor ascunse și prin aducerea în atenție a problemelor importante.

Încheiați acest curs cu abilități solide în jurnalism și cu încrederea că puteți să vă faceți auzită vocea în lumea informației. Înregistrați-vă astăzi pentru a începe călătoria dvs. în “Descoperă Lumea Jurnalismului.

Telefon

+40 725 935 680

Adresa

Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino nr.46, Ploiesti

email

hello@academia-colibri.ro

Înscrie-te

Sunt aici Să te ghidez

Nu ezitați să ne contactați și vă voi răspunde cu plăcere la toate întrebările.