Cursuri limba Italiană

Academia Colibri

La Academia Colibri, înveți limba italiană cu plăcere, într-un mediu modern.

Descoperă Magia Limbii Italiene!

Ai vrea să explorezi lumea fascinantă a Italiei, să te pierzi printre poveștile încântătoare ale Romei antice sau să savurezi secretele artei și gastronomiei italienești? Cursurile noastre de limbă italiană pentru copii și adolescenți sunt aici pentru a-ți deschide poarta către această aventură culturală și lingvistică captivantă!

Pentru Cine?

Indiferent dacă ești la primii pași în învățarea unei noi limbi sau vrei să-ți perfecționezi abilitățile, cursurile noastre sunt deschise pentru toți tinerii entuziaști, de la 7 la 17 ani. Grupăm participanții pe categorii de vârstă și niveluri de competență, asigurându-ne că fiecare elev primește atenția și sprijinul de care are nevoie pentru a excela.

Metoda Noastră

Folosim metode interactive și distractive de învățare, de la jocuri educaționale, povești, cântece, până la activități creative și proiecte de grup, toate concepute pentru a stimula dragostea pentru limba italiană și pentru a facilita o învățare eficientă și plăcută. Cursurile noastre sunt conduse de profesori experimentați și pasionați, care sunt pregătiți să te ghideze pe tine sau pe copilul tău prin frumusețea limbii italiene.

Ce Vei Învăța?

  • Bazele limbii italiene: De la alfabet și pronunție la structuri gramaticale esențiale.
  • Comunicare eficientă: Învățarea de expresii uzuale și construirea abilității de a purta conversații de bază.
  • Cultură și tradiție: Explorarea aspectelor culturale unice ale Italiei, incluzând arta, istoria, muzica și bucătăria.

Fie că visezi să călătorești în Italia, să explorezi literatura sa bogată sau pur și simplu să te bucuri de o pizza autentică în timp ce conversezi fluent în italiană, cursurile noastre sunt pasul tău către realizarea acestor vise. Înscrie-te acum și fii gata să te îndrăgostești de limba italiană!

Telefon

+40 725 935 680

Adresa

Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino nr.46, Ploiesti

email

hello@academia-colibri.ro

Înscrie-te

Sunt aici Să te ghidez

Nu ezitați să ne contactați și vă voi răspunde cu plăcere la toate întrebările.