CURS IT & ROBOTICA Ploiesti, Academia Colibri. atelierele sunt motivante pentru copii, le dezvoltă imaginația și le sporește încrederea.

Cursuri IT & ROBOTICA

Academia Colibri

Susținem copiii să obțină cel mai bun start in educație
Academia Colibri

Trăiește super-experiența cursurilor premium de IT & Robotică pentru copii, adolescenți și adulți, alături de profesori dedicați.

Add Your Tooltip Text Here
METODĂ ORIGINALĂ DE PREDARE

Prin natura lor, atelierele sunt motivante pentru copii, le dezvoltă imaginația și le sporește încrederea în forțele proprii.

Acestea promovează inovația și încurajează rezolvarea problemelor, pentru a pregăti copiii pentru viitor. Învățând cum să rezolve eficient problemele și descoperind noi modalități de a face lucrurile mai bine, copiii adoptă un rol proactiv in propria lor educație si viață.

Atelierele sunt versatile și cross-curriculare, acoperind o gamă largă de concepte de învățare pe mai multe arii de subiecte, inclusiv știință, tehnologie, inginerie, matematică și robotică.

Copiii vor construi diverse modele pe care le vor aduce la viață cu ajutorul unui program software intuitiv.

Programarea vizuală, de tip drag & drop, se face pe laptopuri şi tablete, iar construcţia se  realizează folosind mult îndrăgitele piese LEGO.

Pregătim copiii pentru viitor şi le dezvoltăm pasiunea pentru IT! Informatica este o alfabetizare de bază în era digitală. Este important pentru copii să înțeleagă și să poată inova cu ajutorul tehnologiei din jurul lor.

APRINDEM PASIUNEA PENTRU TEHNOLOGIE

Cu gama noastră de cursuri de robotică, programare, informatică, web design, design 3D şi multe altele, copiii vor deprinde un set de abilități impresionante, îşi vor intensifica creativitatea și vor experimenta cu cele mai noi și mai moderne instrumente şi tehnologii.

Avem cursuri adaptate tuturor categoriilor de vârstă!

Indiferent că preferaţi cursurile online sau în sala de clasă, vă propunem o selecţie variată pentru cele mai căutate cursuri pentru copii.

Telefon

+40 725 935 680

Adresa

Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino nr.46, Ploiesti

email

hello@academia-colibri.ro

Înscrie-te

Sunt aici Să te ghidez

Nu ezitați să ne contactați și vă voi răspunde cu plăcere la toate întrebările.