CURSURI LIMBI STRAINE – ITALIANA Ploiesti, Academia Colibri. Cursurile sunt interactive, cu dezbateri în grup sau în perechi.

Cursuri limba Italiană

Academia Colibri

La Academia Colibri, înveți limba italiană cu plăcere, într-un mediu modern.
Academia Colibri

Trăiește super-experiența cursurilor premium de limba italiană pentru copii, adolescenți și adulți, alături de profesori dedicați.

METODĂ ORIGINALĂ DE PREDARE

Cursurile de limba italiană pentru adulți și copii urmăresc dezvoltarea celor cinci competențe fundamentale (înțelegerea limbii vorbite, exprimarea orală, înțelegerea limbii scrise, redactarea corectă a unui text scris, interacțiunea în conversație) în scopul folosirii active a limbii în situații concrete, adaptate nevoilor cursanților.

Cursurile de conversație COLIBRI au că obiectiv creșterea capacității de comunicare orală, sporirea fluenței în exprimare, îmbunătățirea înțelegerii limbii vorbite, îmbogățirea vocabularului, exprimarea adecvată în circumstanțe diferite.

Cursurile sunt interactive, cu dezbateri în grup sau în perechi, unde dialogul este permanent.

Cursuri de limba italiană pentru adulți

Cursuri de limba italiană pentru copii

STRUCTURA CURSURILOR

Cursurile de limba italiană standard,  sunt structurate pe niveluri, în 10 module, câte două pentru fiecare dintre cele patru niveluri validate internațional: Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate.

CUM SE ORGANIZEAZĂ

Cursurile sunt individuale și pentru companii se organizează la cerere. Dată de începere a acestor cursuri, programa, durata și orarul se stabilesc în funcție de cerințele cursanților.

Grupa este formată din 6-10 cursanți.

Telefon

+40 725 935 680

Adresa

Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino nr.46, Ploiesti

email

hello@academia-colibri.ro

Înscrie-te

Sunt aici Să te ghidez

Nu ezitați să ne contactați și vă voi răspunde cu plăcere la toate întrebările.