CURSURI WORKSHOP-URI

& EVENIMENTE

Academia Colibri

CURSURI & WORKSHOP-URI & EVENIMENTE HUB

Despre pasarea colibri, gingasa minune si o academie unde calitatea si creativitatea sunt pe primul loc!

De ce Colibri?

Pasarea Colibri a mai fost numita si piticul cu memorie de elefant. Nu isi pierde niciodata simtul directiei sau dorinta de a merge inainte si nu se intreaba niciodata daca are destula mancare sau putere pentru aceasta calatorie.

Academia Colibri isi doreste ca fiecare cursant sa descopere alaturi de noi aceste calitati ale micutei pasari iar acestea sa-i fie inspiratie in calatoria lui spre cunoastere.

Zborul acestei pasari este cu totul inedit, atat prin rapiditatea cu care isi misca aripile, cat si prin capacitatea de a zbura in toate directiile.

In orice directie vor dori sa zboare cursantii nostri, echipa noastra de profesionisti va fi aici pentru a le creste si colora aripile.

Potrivit legendelor vechilor triburi amerindiene, pasarea Colibri este o vietuitoare magica. Legenda spune ca ea nu apare niciodata in locurile intinate de rautate si de uratenie.

Acasa in academia noastra dorim sa avem un astfel de loc plin de magie, bunatate, daruire, frumos, cunoastere, loc din care sa ne putem lua zborul catre lume si unde sa ne reintoarcem mereu cu drag.

Cunoaşterea îţi dă aripi, iar imaginaţia te-nalţă! 

Henri Coanda

Academia Colibri
Un concept dezvoltat de două prahovence ce vor să aducă inovația în învățare, într-un stil modern, în Ploiești.

Vine un moment când simți că poți să dai ceva înapoi, când poți să răsplăteșți energia cu energie. Astăzi simțim că putem oferi, la rândul nostru, un imbold creativ unor noi generații.

Cu noi, înveți, te distrezi, te descoperi, faci ce îți place – în ritmul tău.

 

Despre

Academia Colibri – cu aripile libere spre învățare! Programe pe vârste și pe vise

Academia Colibri, un loc în care copiii, tinerii, adulții, toți iubitorii de învățare și de frumos să-și poată antrena sau descoperi talentele, oricare ar fi acestea.

Obiectivul nostru este să oferim servicii de calitate, toate resursele  fiind investite in a crea unui spatiu de lucru potrivit pentru orice varsta, modern, in pas cu prezentul si viitorul.

Cursurile noastre se adresează tuturor într-un mod interactiv și distractiv.       

Educația nu înseamnă să înveți date, ci să îți antrenezi mintea să gândească. – Albert Einstein
Academia Colibri

Echipa noastră este dinamică și primitoare, gata să te ajute să te dezvolți. Colibri te pregătește pentru viitorul pe care ți-l dorești! Ai acces la o metodă inovativă de predare, învățarea experiențială. În cadrul acesteia, accentul pică pe fiecare individ în parte. Cursanții vor dobândi cunoștințe de care vor avea nevoie toată viața.

În ziua de azi, putem spune fără ezitare că abilitățile digitale și cognitive au devenit principala condiție pentru succesul în profesiile viitorului. De aceea, în cadrul cursurilor noastre, încurajăm și ajutăm copiii să-și dezvolte gândirea logică și analitică, relaționării și creativității. Lucrăm cu metode moderne si interactive, bazate pe proiecte care permit copiilor să înceapă studiile chiar de la vârsta de 6 ani și să continue să acumuleze cunoștințe în diferite domenii. Uneltele pedagogice, instrumentele și jocurile de care ne folosim la cursuri sunt special gândite pentru a cultivă aptitudinile copiilor și pentru a dezvoltă o gândire polivalentă. Toate resursele Academiei Colibri au fost investite în crearea unor moduri de lucru interactive, potrivite pentru vârsta copiilor. Astfel, prin inovație constanta, a luat naștere un mediu în care copiii își pot lasa imaginația să zburde și se pot remarca.

Mentorii noștri sunt specialiști care mențin cu succes atenția copiilor în timpul activităților și le provoacă creativitatea și dorința de a-și atinge obiectivele.

Telefon

+40725 935 680

Adresa

Str. Gheorghe Grigore Cantacuzino nr.46, Ploiesti

email

hello@academia-colibri.ro

Înscrie-te

Sunt aici Să te ghidez

Nu ezitați să ne contactați și vă voi răspunde cu plăcere la toate întrebările.